res je
Glavobol
Posted 27 June 2006 - 03:26 PM
res je
There's nothing more that I want
Then to touch you
To seek truth in your eyes
The only thing that I want
Is to be with you and watch the sunrise
Posted 03 July 2006 - 04:40 PM
da ne boste misli da zlorablja zdravila al karkoli,ampak res jo tak fejst boli da ji drugega kot tablete jemat ne preostane.
Celo življenje že poslušam,kak jo glava boli.
Akopunkture(upam da sem prav napisala ) ji pomagajo kratkoročno,pa tud dolgo se čaka na njih...če si jih seveda sam ne plačaš.Dala je že vse možno skozi.Zdravniki pa kot zdravniki,oz. hodi sam k svojmu osebnemu,ki ne pomaga skoraj nič,kot pa sam recepte piše za zdravila...
sem obupana ,ker vem da si poleg tega da ne si ne olajša glavobola s tabletami,uničuje tudi želodec.
Če ma kera tukaj podobne iskušnje ali ve za kakšno naravno zdravilo,ki je njej ali komu drugemu že pomagalo. plis pišite.
Posted 03 July 2006 - 05:12 PM
Posted 03 July 2006 - 07:45 PM
hm je že dala vse preiskave skozi..ima kronično migreno,neki takega no ma diagnozo.to se ne da pozdravit,tak da ni panike da ma kaj hujšega.ampak že to je to much.
zato pa sprašujem za kakšne nasvete,ampak zgleda da ma folk tuki čist bistre glavce jih nič ne matra,če pa koga kaj in si na kakšn poseben način pomaga,pa se naj oglasi....
Posted 03 July 2006 - 10:15 PM
Posted 04 July 2006 - 06:22 AM
Posted 09 August 2006 - 12:09 AM
Posted 08 November 2006 - 10:46 PM
Posted 09 November 2006 - 10:03 AM
V ponedeljek sem imela spet migreno pa sem šla potem v tor zdravnici in me je napotila naprej k nevrologu, zaj pa me je strah kak potekajo ti pregledi Pa full me je strah, ker poleg slabosti, glavobola in migajočih svetlobnih točk sem bila še full zmedena, neskoncentrirana in kake 3 minute se mi je pr kaki besedi zatikalo:( Se to dogaja tudi kateremu izmed vas?
Ne skrbi pregledi pri nevrologu niso noben bav bav...jaz sm jih dala skozi, kjer so mi ovrgli sum na epilepsijo Vležeš se na tak poseben stol...potem pa uni čarajo okoli tebe....pa mogoče boš šla še na CT glave...nič stašnega...nič bolečega...samo neprijetno Kar se tiče migajočih svetlobnik toč, se meni to dogaja kadar mam full nizek pritisk....pogosto, ampak jecljam ne...in tud zmadena nisem po tem...je pa res, da sm tega že navajena....Good luck pri raziskavah...pa poročaj!!!!!
WARNING: I Have An Attitude And I Know How To Use It!
Posted 09 November 2006 - 11:16 AM
Posted 12 November 2006 - 01:34 PM
Posted 12 November 2006 - 01:46 PM
Posted 16 November 2006 - 08:25 AM
Ko me prime glavobol, ki bolj na migreno spominja, je ni stvari, ki bi mi pomagala, razen kake forte tablete. Najučinkovitejši način spopadanja z glavoboli je, da se izogibam dejavnikom, ki mi ga povzročijo. Enkrat ko me dobi glavobol v roke, je zame že prepozno razmišljat o čajčkih in nekih sprostitvah...
Ja cist verjamem. Razmislat o nekih balzamih za telo in duso medtem, ko ti razbija glavo je itak totalen nesmisel...takrat samo isces najmocnejso drogo, ki te bo resila!
Je pa cist res, da ljudje preveckrat cakamo (brez da bi karkoli naredil) dokler nas ne butne najhuje in sele potem gledamo "Kaj pa zdaj???"! Premal se posvecamo preventivi!
Posted 16 November 2006 - 09:00 PM
Kaj pa tisti glavobol ko ti nabija v glavo še bolj če greš po stopnicah, orbitrek. Je to tenzijski?
tenzijski glavobol ponavadi povzročajo napenjanje mišic v vratu, ramenih in glavi vzrokov je pa več (stres, nepravilna drža, pomanjkanje spanja, nepravilna prehrana) . to je enakomerna in zmerno huda bolečina in traja več ur ali nekaj dni.
to sm prepisala iz enga gradiva k smo ga mel v srednji šoli tko da lohka bi blo to to. če pa te še kj več zanima ti pa lahko prepišem
sama - hvalabogu nimam problemov z glavobolom in me skor nikol ne boli glava *trkam na les*
Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!
Posted 27 November 2006 - 11:12 AM
Pač nekako moraš ugotovit, kateri je tisti dejavnik, ki ti povzroča migreno in se ga skušaš izogibat.
Posted 28 November 2006 - 10:53 PM
Posted 30 November 2006 - 12:49 PM
To je res, dehidracija tudi povzroči glavobol. Zato imamo recimo po prežurani noči (polni alkohola) glavobol z imenom "maček". Pač alkohol dehidrira telo. Da se znebite mačka, je potrebno PREDEN greste spat, popit vsaj 1L vode. Pa bo mucek in ne tiger. Mogoče še mucka ne bo.
Posted 02 December 2006 - 02:14 PM
sicer zdej so ga operirali in je ok, samo tko, glavoboli so lahko ekstremno resna zadeva.
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 02 December 2006 - 06:10 PM
pa pozdravi kolega. upam da je že dober.
Je tudi tetin mož imel, pa je tako dolgo odlašal z operacijo, da je postal na levi strani hrom.
Posted 02 December 2006 - 07:42 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users