Maskara - RIMMEL Volume Flash
Posted 05 January 2007 - 04:07 PM
Super maskara: 5/5
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 05 January 2007 - 04:14 PM
Pri moji maskari me nokoliko motijo grudice, ki se sicer ne poznajao na trepalnicah, temveč je le preveč maskare na krtački.
Med 1. uporabo in nakup je minilo približno 3-4 mesece, zaradi tega ker je maskara malo premokra.
Super maskara, 5/5
P.S. dobi se jo tudi na hrvaškem
I`m just afraid my life won`t work that way.
Posted 29 April 2007 - 09:31 PM
Tole maskaro sem kupila na podlagi dobrih ocen in ker tveganje zaradi ugodne cene ni bilo preveliko. Kupila sem jo v različici Volume Flash Extreme Black (ker spada isto pod Volume Flash in gre samo za drugo barvo ("ekstremno črno", kot so jo poimenovali) in drugo barvo embalaže (ostalo je vse isto), se mi zdi, da ne rabi samostojnega "ocenjevalnega kotička"). Ne vem, koliko "bolj črna" je od navadne Volume Flash, najbrž ni neke opasne razlike. Bila sem opozorjena na to, da je maskaro treba malo posušiti, šele takrat bi naj začela s svojim osupljivim performansom. In res je. Maskaro sem kakšno uro sušila in po nekaj uporabah je postala res fenomenalna. Vse je na svojem mestu - priviha, doda volumen in kar me je še najbolj presenetilo - podaljša. Jaz sem jo začela uporabljati kar brez senčk, EL-ja... ker so oči samo z njo res polne, obdane s košatimi trepalnicami (kot nalašč za poletje, ko imam raje čimmanj na sebi). Bolj je stara, boljša je. Trepalnice minimalno zlepi ob večih nanosih (razumljivo), grudi se pa tudi ne. Embalaža mi je povprečna, a uporabna in lepo sede v roko, ni kaka okorna, tale moja črna je lepša kot rdeča. Zagotovo ena boljših maskar, ki ima nekako vse v enem v mojih očeh, sploh za to ceno. Jaz jo po porabi zagotovo spet kupim, sicer se žal ne dobi v Sloveniji, ampak čez mejo skočiti tudi ni neki strašni problem.
Ocena: 5
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 30 April 2007 - 01:42 PM
5/5
Posted 30 April 2007 - 03:09 PM
Posted 30 April 2007 - 05:35 PM
Jst sm jo kupla v avstriji v interšparu, ker sm o njej prebrala ful pohval, tko da valda sm jo morala kupt in probat (tko je na žalost pr men =)) . Mam isto različico kt Jenna - extreme black, sam tud men se ne zdi, da je kj bolj črna od navadne. Mi je bla pa embalaža lepša kot navadna rdeča. Ko sm se doma namazala, se mi ni zdela nč posebnga, še krtačka mi je bla čudna, sam sm jo počas vsak dan mal sušila in rezultat je res viden. Aja tud embalaža je lepo oblikovana, tko da fajn sede v roko in se ni pretiran problem lepo namazat Zanjo res drži isti rek, kot za vino: Starejša je, boljša je definitivno =). Trepalnic mi ne zlepi, fajn jih poudari, volumen ni ravno wauu ampk še zmeri več od raznih xyz maskar, ki obljubljajo 100 in več posto volumna. Skratka, meni je tole najboljša maskara kar sm jih sprobala, sigurno jo še kupim (če ne zasledim kakšne boljše seveda) --> 5/5
Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!
Posted 27 July 2007 - 08:45 PM
5
Posted 27 July 2007 - 10:56 PM
5!
Posted 30 July 2007 - 10:02 AM
Ni mi žal, da sem preizkusila tole Rimmelovo čudo, saj me je res zanimalo, če je upravičeno tako pohvaljena. Zame se je izkazala kot popolnoma povprečna in vsekakor precenjena, ampak ta mnenja so itak popolnoma subjektivna in odvisna tudi od kvalitete trepalnic, tehnike mazanja in še česa. =)
2/5
Posted 19 August 2007 - 09:52 AM
Ocena: 3
Posted 19 August 2007 - 01:37 PM
Sama imam zelo goste in dolge trepalnice, tako da zelo težko opišem učinek volumna
ki ga obljublja maskara, jih pa podaljša, lepo razčeše, ne zlepi in se ne grudi.
Maskare nisem nič sušila, saj se mi ne zdi premokra in mi že zdaj daje zadovoljiv učinek
Kupila sem jo v Trstu v tamkajšnjem Doop-u za 8€ in drobiž.
Ocena: 5
Posted 21 September 2008 - 08:40 AM
Kupila sem jo ker je bila tule na PL zelo pohvaljena in sem si rekla what the hell če je toliko ocen, potem mora biti maskara res fantastična.Ampak , ko sem maskaro odprla in zagledala krtačko sm že vedela da je maskara crap, ker imam sama dolge, privihane in goste trepalnice mi ustrezajo maskare z bolj gostimi in absolutno daljšimi in bolj razporejenimi ščetinami.
Ko sem se namazala sta iz mojih trepalnic nastala dva žabja kraka.Ne hecam se..tak čudno je izgledalo(ne kot čopka, ampak kot kraka).
Poleg tega moram še omeniti da maskara nečloveško smrdi, mene asociira na zelo pokvarjen plastelin.Edino kar mi je pri maskri vredu, je embalaža pa še ta se mi zdi zaradi nekvalitete maskare kičasta.
Morem pa omenit, da em imela maskaro v rjavo-črni barvi in je bila zelo naravna(barva).
Jaz maskare nebom nikoli več kupila, rajše dam še 20€ zraven in si kupim kaj boljšega(Chanel, Dior, YSL...)
Dam ji 1/5, čeprav je lepe naravne barve to ne odtehta ostalih obupnih lastnosti maskare.
Posted 21 September 2008 - 04:49 PM
Še kupim.
Posted 11 November 2008 - 10:15 AM
Šokirala me je ščetka, ki izgleda vse prej kot estetsko in je prav čudna.
Ščetine štrlijo vsaka pod svojim kotom in ne določenih delih izgleda kot da manjkajo (mogoče so le zlepljene?).
Moja končna ocena je, da je to dobra maskara, ki lepo obarva, zgosti in podaljša, a ne v presežkih.
Trepalnice pa tudi zlepi. Škoda.
Ostajam pri Masterpiece-u.
3/5
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users