Golota
Posted 18 October 2006 - 11:24 AM
Meni je to neki čist normalnega in vsakdanjega, če vidim sestro recimo golo v kopalnici, ni mi nerodno v savni, tudi po aerobiki se skor vse punce tam skupaj tuširamo, tudi na nudistično plažo rada grem.
Medtem ko moj fant je pa mal bolj sramežljiv.
Se pa nebi slikala gola za nobeno revijo niti za velik honorar.
Posted 18 October 2006 - 11:42 AM
Zanimivo pa je, da se enaka vzgoja ni oprijela sestre.
Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.
Posted 18 October 2006 - 01:06 PM
Posted 18 October 2006 - 02:06 PM
Za resnično ogromen dnar bi se pa najbrž slikala naga (seveda ne za kakšno 213-razredno revijo) - če bi ble slike prefinjene.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 18 October 2006 - 02:16 PM
Za savno pa itak razloga ne vidim. Seveda če hodiš v normalne savne, kjer se ne zbirajo luzerji, ki edino tam lahko vidijo golo žensko/ali moško telo.
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.
Posted 18 October 2006 - 02:19 PM
haha, saj mam zgolj takšne mini tange.
Ni šans, da grem s kazajočo fuflo noter.
V savni sem pa bla zgolj sicer ene 4x.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 18 October 2006 - 03:48 PM
Drugače pa ne maram nudističnih plaž(kar gabijo se mi),na plaži sem le v tangah, v savni pa gola,vendar na rjuhi
Fant je pa zelo odprt glede tega, se komot vsepovsod stušira, pa nič ga ni sram
Posted 18 October 2006 - 04:40 PM
Posted 18 October 2006 - 04:56 PM
Da bi se slikala za kako nago revijo, bi se mi moral pa fejst poslabšat. Ne pride v poštev.
Posted 18 October 2006 - 05:39 PM
pred fantom pa začuda niti v začetku nisem bila pretirano sramežljiva.
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 18 October 2006 - 07:07 PM
Doma sem redkokdaj v hlačkah in topu, razen kdaj poleti ko se od vročine umira.
Samo brat hodi okoli v boxercah in še to samo zato ker je tko len da se mu ne da oblečt
V športni dvorani al telovadnici pa se komot stuširam, me ni nič sram in to.
Rajši naga pred soigralkami in kolegicami kot pa pred starimi
Pablo Picasso
Posted 18 October 2006 - 07:12 PM
Tudi jst mam do golote enak odnos kot Darla.
Doma sem redkokdaj v hlačkah in topu, razen kdaj poleti ko se od vročine umira.
Samo brat hodi okoli v boxercah in še to samo zato ker je tko len da se mu ne da oblečt
V športni dvorani al telovadnici pa se komot stuširam, me ni nič sram in to.
Rajši naga pred soigralkami in kolegicami kot pa pred starimi
men se szdi to ful smešn, če bi se s soigralkam skup naga tušerala
tko si predstavljam dva sošolca, k skp bejzbol trenerata, in se gledata že par let med tušm, pa da jim tm ene 20tim luleki visijo use naokol haha
Posted 18 October 2006 - 07:15 PM
Pablo Picasso
Posted 18 October 2006 - 08:00 PM
Posted 18 October 2006 - 08:24 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 18 October 2006 - 08:41 PM
Posted 18 October 2006 - 09:56 PM
Definitivno bi se za primeren honorar takoj slikala naga Sam da bi ble slike estetske in za eno bolj ugledno revijo
Posted 18 October 2006 - 10:26 PM
Nikol ne hodmo nagi en mim druzga-razen pač v primeru,ko pač zavijem v kopalnico in se slečm že v sobi,pač odkorakam do tja taka.
Drgač se pa kr dogaja da pač u spodnjih gatah pa brez modrca maširam gor pa dol po fletu,ko se rihtam in to je to.Nč tazga.Ni me sram pred prjatlco se slečt,pa tud v šoli me ni blo sram modrca odpet.
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 18 October 2006 - 10:40 PM
pa tud v šoli me ni blo sram modrca odpet.
hehe, odpet modrc in šola a to gre skup
Ja jst tud nisem nek naked maniak. Do nudističnih plaž mi ni, v savno grem jasno naga ampak imam brisačo (v finski), v turški ne. Po hiši tud ne hodimo nagi, ampak velikokrat pa samo v perilu. Men ni lih zj neki bad, če me kdo od domačih vid nago ampak vseen se velik bolš počutm oblečena pred njimi. Se mi zdi, da imam tak neutralen odnos do golote, ne zategnjen in ne preveč odprt.
The only thing standing between you and your goal
is the bullshit story you keep telling yourself
as to why you can't achieve it.
Jordan Belfort
Posted 18 October 2006 - 11:23 PM
Zdej pa nimam problemov s tem. Sicer ne laufam okrog po bajti naga, v boksarcah in modrcu pa brez problema. Al pa pred bivšim tud nism mela nobenga strahu, komot sm bla lahko čist popolnoma naga pred njim
V savni sem ponadavi brez, obvita v brisači, na nudi plaži sm pa že bla.. Ampk oblečena
in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.
(V. Bajac - Knjiga o bambusu)
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users